Macedonian Body Building

Full Version: PAKI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Go imase paki vo drug thread ali slikite se izbrisani ali eve ponovi sliki od nego: ima 22 godini i e od Skopje

...i mi e mnogu dobro drugarce(1)
Samo go nema neso na forum, mnogu brka zeni nema vreme(1)hehehehe

IGOR Wrote:
...i mi e mnogu dobro drugarce(1)
Samo go nema neso na forum, mnogu brka zeni nema vreme(1)hehehehe

znam znam zenskite go unistija na hi5 ima najmnogu kommentari od zenski od site drugi ostanati (1) (1) (1)

Odlicno izgleda, sto da ne go brkaat. Samo nozete mu se edna avtobuska pozadi od ostanatiot del, no mozebi nema nekjoa natprevaruvacka ambicija.
batkava se potrudil taka malku popoveke okolu formava,ama nemoze on so nas..nie site za mr.olimpiya se borevme i na kraj nebivase sudiite se skaraa..nemoze da se odlucat site koj od koj hahah
Paki ima fantasticna forma za negovite godini ne znam koj izgleda vaka slicno na negovite godini i najdobroto od nego e sto preku cela godina e cist, a toa deka nozete mu bile slabi moze e taka ali normalno ne se zamara so takmicenje, bitno e sto nema **** sto ne se vrti na nego (1) inace site sliki se kaj mene doma slikani, eden najgolem pozdrav do mojot brat Paki, samo napred BRO (1)

homerun Wrote:
Odlicno izgleda, sto da ne go brkaat. Samo nozete mu se edna avtobuska pozadi od ostanatiot del, no mozebi nema nekjoa natprevaruvacka ambicija.

Tocno e deka nozete mu zaostanuvaat, megjutoa ne treba da se stava akcent na toa sto mu fali na covek tuku sto ima momentno.
Paki ima forma dostojna za sekakva pocit zatoa sto covekot e neviden MEZOMORF i bez nekoj poseben angazman uspeva da drzi zavidna forma, a dokolku saka garantiram deka nozete ke gi transformira so brzina na svetlinata.
Covekot ne se zamara so takmicenje i slicni ambicii, ednostavno se trudi da izgleda dobro i ocigledno mnogu uspeva vo toa!

Golem pozdrav do bratot(1)

Super definicija nema sto.........vistina nozete mu zaostanuvaat no covekot e TOP!!!!POZ i samo prodolzi
Napred paki!(1)

Reference URL's