mi zemaa krv od vena za lakarsko e sega malce mi e modra venata i me boli nemozam da vezbam vise edna nedela pa da mi kazete sto bi mozel da napravam da mi pomine ili treba da cekam
fala odnapred
.gif)
Pa ke pocekas malku.....vezbaj noze eden trening i ke nemas gajle drugiot den.....btw i da vezbas nemas gajle to ti e od ubodot,jas imam vezbano i taka...ako mojs da izdrzis!!!POZ
abe probav ja da vezbam i mn me bolese pa se otkazav a baska mi otece samo rakata
Mene mi se imase sluceno istoto koga bev da izvadam lekarsko za vozacka. Neznam zasto mi se napravi takva ama mi pomodre cela raka od lakt nadolu. Ke te boli nekoe vreme ama ke popusta popoleka i ne se plasi ako ti pomodre rakata ne e nisto strasno.
ne deka se plasam ili nesto drugo glupo mi e samo sto nemozam da vezbam, fala vi u sekoj slucaj
.gif)
decko ako ti otekla rakata ne bi ti bilo loso da trgnes na lekar zasto ne mi zvuci OK...sepak forumov ne e za lekarski soveti pozz
abe probav ja da vezbam i mn me bolese pa se otkazav a baska mi otece samo rakata
Nema potreba od doktor ke odmaras, ni noze ni nisto nema da vezbas dodeka ne ti zarasne venata a toa bi trebalo da trae nekolku dena.
Da ne te razocaruvam ama mene mi zarasnuvase nakaj 15-16 dena. :(
It is good if you eat some food before your exercise because It can boost your energy level and It also can help you sustain longer, more intense workouts.Early morning exercisers have an added benefit of having the rest of the day to eat, recover, and grow. Also, not eating right before going to bed can aid in muscle stimulus and growth.
I think you should take some rest and after that if you want to go for exercise then before that you should eat something so you feel some more energy at the time of exercise. Thats really good for you also. Basically all the things should be in balance to get the healthy life.