Macedonian Body Building

Full Version: tattoo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
otvaram nov thread kaj so ke bide dobro mesto za dobri tetovazi. sakam da nacrtam nesto ali ne sum odlucliv nemam idea. ajde drustvo kacete sliki.
POZZ
ova za na grb e (1)

Jas se istetovirav pred eden mesec.

Jas licno Vlade si trgnav od toa.......sto mi e najvazno vo zivotot,vo sto najmnogu veruvam i za sto ziveam-i trgnuvajki od tamu pocnav da baram simboli na internet.I taka ja najdov mojata sovrsena tetovaza.
Sakav da bide mala , intimna i nezabelezitelna,taka da lesno se odluciv i za mestoto.
Nezaboravaj deka ke ja nosis cel zivot,taka da ubavo razmisli si za toa sto ke si nacrtas.Ne gledaj da e samo nesto moderno i vo trend, bidejki ke ti se smace mn brzo,i sto potoa? (56)

ANA Wrote:
Jas se istetovirav pred eden mesec.

Jas licno Vlade si trgnav od toa.......sto mi e najvazno vo zivotot,vo sto najmnogu veruvam i za sto ziveam-i trgnuvajki od tamu pocnav da baram simboli na internet.I taka ja najdov mojata sovrsena tetovaza.
Sakav da bide mala , intimna i nezabelezitelna,taka da lesno se odluciv i za mestoto.
Nezaboravaj deka ke ja nosis cel zivot,taka da ubavo razmisli si za toa sto ke si nacrtas.Ne gledaj da e samo nesto moderno i vo trend, bidejki ke ti se smace mn brzo,i sto potoa? (56)

jasno mi za toa deka ke ja nosam cel zivot i zatoa nemozam da se odlucam sakam nekoj tekst sto ke mi znacit....ana daj prati nekoj link za pomos

Pa ima neso se naogja...

Ovaa da pokazes deka si masina (49)
neso rani od kursumi(1)
i ovaa ti e mnogu besna
vaka neso...

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's