Macedonian Body Building

Full Version: Kakva osoba bese Arnold Schwarzenegger
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
so ni otkriva Petar Celik za ARNOLD
-Katolik, koji ne veruje u boga, ali zato slepo slusa i veruje ljudima - bogovima (mocnicima). Voli da je dominantan u drustvu. O bodi bildingu nece mnogo da prica. Nije toliki poznavalac teorije bio, koliko bi neko mogao pomisliti. Slabo je poznavao anatomiju (nazive misica). 1971/1972 je poceo da pusi marihuanu... Dva puta je operisao srce, oba kuka i rame. Zagovornik postovanja reda, ali bez da objasni kojeg reda i ko je taj red postavio. On to naziva pravilima igre...
Imao je brata o kojem nisu hteli da pricaju, jer je poginuo na sramotni nacin. Rec je o njegovom starijem bratu, kojeg je njegov otac vise voleo od Arnolda. Tog momka je ubila policija, kada nije hteo da stane, nakon neke pljacke. To je velika sramota za njihovu porodicu, pogotovo, sto je Gustav (Arnijev otac) i sam bio ceo zivot u policijskoj sluzbi. Kasnije su on i9 uvek o Arnoldovom bratu govorili kao da je poginuo u saobracajki...
Secam se da je uvece pred takmicenje Mister Universe jeo biftek (od skoro kilo ipo) sa pomfrijem i salatom, a posle je pio cedjeni sok od narandze... jedno litru ipo. To nijedan poznati bilder u danasnje vreme ne bi uradio. Ja sam sedeo za istim stolom, pa znam da je bas tako bilo. To je bilo u Londonu... I sam sam to isto jeo, ali se nisam takmicio... - Petar Celik
Arnold S. i Petar Celik 1977
Arnold zver...nikogas ke nema nekoj kako nego...
steta so ne e vo nase vreme mozi ke go videvme vo zivo hahahaha pozz:D

loskovski Wrote:

abe nikogas nema da ima nikoj kako nekoj (48) sekoj si e unikaten
ama mene licno mnogu mi e glupa ovaa konstatacija
Arnold bil zverka ok toa postujam ama ne e najbolji, vie go napraivte ziva legenda. A baska so mislis site 7 Mr. O. tituli mu se zasluzeni?
nemoze tukutaka da bide eden avstriec so strasna genetika da bide 7 pati Mr. O. da stane naednas eden od najslavnite glumci vo svetot i posle mu teknalo i op guverner na Kalifornija... toa ne go moze ni najtalentiraniot ni najsrekniot covek na svetot.
Arnold bratce ti e mafijas zatoa stanal legenda, ne mu e se zasluzeno kako nekoj so misli

HULK Wrote:

loskovski Wrote:

Arnold bil zverka ok toa postujam ama ne e najbolji, vie go napraivte ziva legenda. A baska so mislis site 7 Mr. O. tituli mu se zasluzeni?
nemoze tukutaka da bide eden avstriec so strasna genetika da bide 7 pati Mr. O. da stane naednas eden od najslavnite glumci vo svetot i posle mu teknalo i op guverner na Kalifornija... toa ne go moze ni najtalentiraniot ni najsrekniot covek na svetot.
Arnold bratce ti e mafijas zatoa stanal legenda, ne mu e se zasluzeno kako nekoj so misli

to so bese 7 pati Mr.Olympia mu e sosema zasluzeno oti vo tie sedum pati nemase nikoj poaren od arnie pozz (48)

HULK Wrote:

loskovski Wrote:

a zosto mislis deka ne zasluzil?i od kaj toa mafijas?btw da Arnold e ziva legenda i toj e najzasluzen za promocija na BB i nivoto na BB koe e denes toa e fakt.pozz

btw koa ke spomnes na nekoj so poima nema,za b.b asocijacija e arnold,sigurno nema da mu tekne na coleman ili cutler
mislis Coleman,cutler e obicna nula
Site ke te pamtam ako pobedis kako arnold kako ronnie kako dorian,site so nad 6 mr-o se, takvite carovi ke bidat zapamteni.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's