Moze li nekoj da opise sto zboruva posto nemozam da go razberam.... Fala odnapred
Ne Razbiras Engleski ili Ne e ti e razbirliv tipot
Deka so redovno spienje mozhesh da si go pojachash prirodnoto lachenje na hormonite bez nadvoreshno da im vlijaesh so steroidi. I deka Trening so pogolemi tezhini go prinuduva teloto na lachenje na istite vo pogolemi dozi. Posebno Squat, Deadlift i drugite osnovni vezhbi. I deka otkoa kje zajde sonceto ne treba da se napregame mnogu za da si go podgotvime teloto za spienje. Da si legnuvame do kaj 22:30 i da ne stanuvame pred 6:30. Raboti shto vekje gi imash chueno sigurno no sepak neznam mnogu lugje sho gi praktikuvaat
.gif)
Site sakame da shetkame kasno :D
Epa toa e Filmot deka Posle zaoganjeto na Sonceto pocnuvaat da se lacat tie hormoni so doveduvaat za rast na teloto ama ajde legni si nakaj 22-00 casot :D vo denesnicava togas pocnuva zaebanicjata
So vakov rezim kalugjeri ke staneme
.gif)
Ama za voa imam ziv primer od eden drugar pred edno 3 godini pocnav prv da vezbam a on seuste ne znaese sto e teg vezbi ishrana i slicno otkoga posle mene edno 6 meseci pocna i nekade za plus 6 meseci vreme se izednacivme a imamv e skoro ista kilaza ista visina nemozev da doznaam so e problemov so mn brzo porasna nekoj moze da rece mozebi imal podobra genetika od mojata moze i toa da e no sepak imav podobra suplementacija i zelba i znaenje ama rastese epten brzo ednas pravevme muabet so kako doznav deka covekot u 22-00 casot spiel a mene togas mi pocnuva zaebancijata i sedam do 4-5 sabajle i ponatamu se bese jasno
Pa vo 10 ne sum legnal koj znae od koga a uste pomalce pa da stanam pred 6 i 30.... I mene postojano treninzite mi e se posle 8 navecer sto znaci nisto ne praktikuvam od ova, edina dobra rabota mi e treninzite sto mi se sabajle....
Sepak ne sme Pro ama mozes da zrtvuvas onaka za proba 3-4 meseci
Sega tesko toa od septemvri...